HTML

Esküvői Divat

Az esküvődre készülsz, de nem tudod hogy kezdj hozzá? Menyasszony vagy és divat tippeket szeretnél a nagy napra? Akkor JÓ HELYEN JÁRSZ! Az Esküvői Divat blogban igyekszünk mindig érdekességekkel, újdonságokkal szolgálni az esküvői divat területéről.

Linkblog

esküvőre készülők magazinja - Esküvői tippek, ötletek menyasszonyoknak, vőlegényeknek

2009.02.21. 11:46 Szilágyi József

Leánybúcsú - avagy a nagy csajos buli

Címkék: lánybúcsú

A régi hagyományok szerint ez a táncos, hangos mulatság a rossz szellemek elűzésére szolgált és egyben a barátok búcsúztatták a vőlegényt.

Mára a lányok is átvették ezt a szokást, elterjedtek az utolsó közös bulik mind a lányok, mind a fiúk körében. A programok is folyamatosan változtak az idők folyamán. A táncos, zenés mulatságnak egy időben elhagyhatatlan része volt a sztriptíz és a chippendale show.

A legény- és a leánybúcsút általában a közelibb barátok szervezik meg, csupán az isőpontjáról értesítik a szereplőket azt, hogy miről is lesz szó aznap, az titok marad.

A cikk teljes tartalma itt olvasható >

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoidivat.blog.hu/api/trackback/id/tr31967581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása