HTML

Esküvői Divat

Az esküvődre készülsz, de nem tudod hogy kezdj hozzá? Menyasszony vagy és divat tippeket szeretnél a nagy napra? Akkor JÓ HELYEN JÁRSZ! Az Esküvői Divat blogban igyekszünk mindig érdekességekkel, újdonságokkal szolgálni az esküvői divat területéről.

Linkblog

esküvőre készülők magazinja - Esküvői tippek, ötletek menyasszonyoknak, vőlegényeknek

2009.03.14. 11:04 Szilágyi József

Fekete esküvő? Micsoda?

Címkék: trend szín

A fekete szín nem kimondottan az esküvő színe - mondhatnánk elsőre. Pedig lehet a feketét is nagyon elegánsan, nagyon szépen használni. Akár a fehérrel, akár rózsaszínnel kombinálva tökéletes kontrasztot adhat az esküvői stílusod kialakításában, sőt a kontrasztos megjelenéssel külön hnasgsúlyossá tehetsz dolgokat. A 2009-es esküvői stílusokban egyre jelentősebb szerepet ad a fekete, ne féljünk hát tőle! Kifejezetten stílusos, kifejezetten nőies, modern vagy akár barokk stílusban, tökéletesen elegáns!

Íme néhány tipp, milyen is lehet egy fekete + fehér (vagy rózsaszín) színkombináció egy esküvőn:

( további instirációs képeket, válogatásokat itt tudsz megtekinteni )
 


És még egy lényeges szempont: képzeld el amint vakítóan fehér ruhában állsz a feketébe öltözött vendégsereg közepén. A látvány ámulatba ejtő! (A fotósod pedig imádni fogja.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoidivat.blog.hu/api/trackback/id/tr41001458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása